app_21

Zgjidhje IoT për pajisje shtëpiake inteligjente

Partneri juaj EMS për projektet JDM, OEM dhe ODM.

Zgjidhje IoT për pajisje shtëpiake inteligjente

Në vend të instrumentit të përgjithshëm që funksionon individualisht në shtëpi, pajisjet inteligjente po bëhen gradualisht tendenca kryesore në jetën e përditshme.Minewing ka ndihmuar klientët OEM të prodhojnë pajisjet e përdorura për sistemet audio dhe video, sistemin e ndriçimit, kontrollin e perdeve, kontrollin AC, sigurinë dhe kinemanë në shtëpi, i cili kalon lidhjen Bluetooth, Celular dhe WiFi.


Detajet e Shërbimit

Etiketat e Shërbimit

Përshkrim

Ndriçim i zgjuar,është një pjesë jetike e shtëpisë së zgjuar.Ajo kursen energji duke pasuruar jetën tonë. Nëpërmjet kontrollit dhe menaxhimit inteligjent të dritave, krahasuar me ndriçimin tradicional, mund të realizojë fillimin e butë të dritës, zbehjen, ndryshimin e skenës, kontrollin një-me-një dhe dritat nga ndezja dhe fikur e plotë.Mund të realizojë gjithashtu kontrollin në distancë, kohën, metodat e centralizuara dhe të tjera të kontrollit që përdoren për kontrollin inteligjent në mënyrë që të realizohen funksionet e kursimit të energjisë, mbrojtjes së mjedisit, komoditetit dhe komoditetit.

Kontrolli i perdes, duke përdorur sistemin inteligjent të kontrollit, perdja mund të hapet dhe mbyllet në mënyrë inteligjente.Ai përbëhet nga kontrolluesi kryesor, motori dhe mekanizmi tërheqës për perden tërheqëse.Duke e vendosur kontrolluesin në modalitetin e shtëpisë inteligjente, nuk ka nevojë të tërhiqni perden me dorë dhe funksionon automatikisht sipas një skene tjetër, dritës së ditës dhe natës dhe kushteve të motit.

Një prizë e zgjuar,është një prizë që kursen energjinë elektrike. Përveç ndërfaqes së energjisë, ajo ka një ndërfaqe USB dhe funksion lidhjeje WiFi, duke ju lejuar të kontrolloni pajisjet në mënyra të ndryshme.Ka një APP për telekomandë dhe mund t'i fikni pajisjet përmes celularit kur jeni larg.

Së bashku me zhvillimin e industrisë IoT, ka një nevojë në rritje për pajisje inteligjente të përdorura në sektorë të ndryshëm si parkimi, bujqësia dhe transporti.Duke qenë se procesi me shumë hapa ofron një zgjidhje të plotë për klientin, ne jemi këtu për të mbështetur të gjithë ciklin jetësor të zhvillimit të produktit tuaj dhe për të përshtatur procesin tonë të prodhimit për nevojat tuaja për t'i prodhuar ato mirë dhe për t'i optimizuar disi.Klientët tanë kanë përfituar nga bashkëpunimi gjithëpërfshirës me ne dhe na kanë trajtuar si pjesë të ekipit të tyre, jo thjesht si furnizues.

Shtëpi e zgjuar

imazh 10
imazh 11

Është një produkt shtëpie inteligjente që mund të monitorojë përqendrimin e ajrit Co2 dhe ta shfaqë atë me ngjyra, i përshtatshëm për raste të ndryshme në shtëpi, shkollë, qendër tregtare.


  • E mëparshme:
  • Tjetër: