Shërbimet

Partneri juaj EMS për projektet JDM, OEM dhe ODM.

Shërbimet e prodhimit të plotë në dorë

Minierat i dedikuar ofrimit të zgjidhjeve të integruara për klientët me përvojën tonë në industrinë e prodhimit të elektronikës dhe plastikës.Nga ideja deri te realizimi, ne mund të përmbushim pritshmëritë e klientëve duke dhënë mbështetje teknike bazuar në ekipin tonë inxhinierik në fazën e hershme dhe të bëjmë produkte në vëllime LMH me fabrikën tonë të PCB-ve dhe mykut.

 • Zgjidhje EMS për pllakën e qarkut të printuar

  Zgjidhje EMS për pllakën e qarkut të printuar

  Si një partner i shërbimit të prodhimit të elektronikës (EMS), Minewing ofron shërbime JDM, OEM dhe ODM për klientët në mbarë botën për të prodhuar bordin, si p.sh. bordi i përdorur në shtëpitë inteligjente, kontrollet industriale, pajisjet e veshura, beacons dhe pajisjet elektronike të klientit.Ne i blejmë të gjithë komponentët BOM nga agjenti i parë i fabrikës origjinale, si Future, Arrow, Espressif, Antenova, Wasun, ICKey, Digikey, Qucetel dhe U-blox, për të ruajtur cilësinë.Ne mund t'ju mbështesim në fazën e projektimit dhe zhvillimit për të ofruar këshilla teknike për procesin e prodhimit, optimizimin e produktit, prototipet e shpejta, përmirësimin e testimit dhe prodhimin masiv.Ne e dimë se si të ndërtojmë PCB me procesin e duhur të prodhimit.

 • Prodhues i integruar për idenë tuaj në prodhim

  Prodhues i integruar për idenë tuaj në prodhim

  Prototipi është hapi jetik për testimin e produktit përpara prodhimit.Si furnizues me çelës në dorë, Minewing ka ndihmuar klientët të bëjnë prototipa për idetë e tyre për të verifikuar fizibilitetin e produktit dhe për të zbuluar mangësitë e dizajnit.Ne ofrojmë shërbime të besueshme të prototipimit të shpejtë, qoftë për kontrollin e provës së parimit, funksionit të punës, pamjes vizuale ose opinioneve të përdoruesve.Ne marrim pjesë në çdo hap për të përmirësuar produktet me klientët, dhe kjo rezulton të jetë e nevojshme për prodhimin e ardhshëm dhe madje edhe për marketing.

 • Zgjidhje OEM për fabrikimin e mykut

  Zgjidhje OEM për fabrikimin e mykut

  Si mjet për prodhimin e produktit, myku është hapi i parë për fillimin e prodhimit pas prototipit.Mininging ofron shërbimin e projektimit dhe mund të bëjë myk me projektuesit tanë të aftë të mykut dhe krijuesit e mykut, gjithashtu përvojën e jashtëzakonshme në fabrikimin e mykut.Ne kemi përfunduar kallëp që mbulon aspektet e llojeve të shumta të tilla si plastika, stampimi dhe derdhja me diake.Duke plotësuar nevojat e klientëve të ndryshëm, ne mund të projektojmë dhe prodhojmë banesa me karakteristika të ndryshme sipas kërkesës.Ne zotërojmë makineri të avancuara CAD/CAM/CAE, makina prerëse teli, EDM, shtypës shpimi, makineri bluarëse, makineri bluarjeje, makineri torno, makineri injektimi, më shumë se 40 teknikë dhe tetë inxhinierë që janë të mirë në veglat e punës në OEM/ODM .Ne ofrojmë gjithashtu sugjerimet e Analizës për Prodhueshmërinë (AFM) dhe Dizajnit për Prodhueshmërinë (DFM) për të optimizuar kallëpin dhe produktet.

 • Design For Manufacturing Solutions For Development Produkt

  Design For Manufacturing Solutions For Development Produkt

  Si një prodhues i integruar me kontratë, Minewing ofron jo vetëm shërbimin e prodhimit, por edhe mbështetjen e projektimit përmes të gjitha hapave në fillim, qofshin ato strukturore apo elektronike, si dhe qasjet për ridizajnimin e produkteve.Ne mbulojmë shërbimet nga fundi në fund për produktin.Dizajni për prodhim bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm për prodhimin me vëllim të mesëm dhe të lartë, si dhe prodhimin me volum të ulët.