banderolë2
zxczx1
banderola1
Partneri juaj EMS për projektet JDM, OEM dhe ODM.

Mirësevini në Kompaninë Tonë

Shenzhen Minewing Electronics Co., Ltd. u themelua në vitin 2003 dhe ka ofruar zgjidhje të integruara për klientët globalë si Bosch, HTC dhe Softbank.Ne jemi një kompani gjithëpërfshirëse që integron Win2000 Telecom Co., Ltd. dhe Shenzhen Kelion Technology.Ne kemi prodhuar produkte që mbulojnë pjesën më të madhe të jetës sonë për projektet OEM/JDM, të tilla si shtëpitë inteligjente, pajisjet e veshura, siguria, kujdesi shëndetësor, kontrolli industrial, Beacons dhe IoT.Së bashku me përvojën vazhdimisht në rritje, ne zhvilluam sistemet tona për zinxhirin e furnizimit, menaxhimin e projekteve dhe prodhimin automatik për të përmirësuar efikasitetin.Puna ekipore e pandërprerë, fleksibiliteti dhe mendja inovative na mundësojnë të rritemi me klientët.

Shërbimi ynë

Ne mund të bëjmë një shërbim me një ndalesë për ju.
 • Bazuar në idenë e klientit, ne mund të ofrojmë shërbim për hartimin dhe zhvillimin e produktit, optimizimin e procesit dhe prodhimin masiv për klientët.

  Ideja

  Bazuar në idenë e klientit, ne mund të ofrojmë shërbim për hartimin dhe zhvillimin e produktit, optimizimin e procesit dhe prodhimin masiv për klientët.
 • Minewing është një kompani e drejtuar nga klientët dhe gjithmonë fokusohet në nevojat e klientëve.Ne jemi të përkushtuar për të realizuar dizajnin e produktit shpejt me një kosto të ulët.

  Dizajn

  Minewing është një kompani e drejtuar nga klientët dhe gjithmonë fokusohet në nevojat e klientëve.Ne jemi të përkushtuar për të realizuar dizajnin e produktit shpejt me një kosto të ulët.
 • Vërtetim i shpejtë i ideve dhe modeleve.Testimi i mostrës funksionale dhe konfirmimi i procesit të prodhimit me klientin.

  Prototip

  Vërtetim i shpejtë i ideve dhe modeleve.Testimi i mostrës funksionale dhe konfirmimi i procesit të prodhimit me klientin.
 • Prodhimi provë është një hap i domosdoshëm për të konfirmuar mostrën dhe për të vërtetuar procesin e prodhimit.

  Prodhimi provë

  Prodhimi provë është një hap i domosdoshëm për të konfirmuar mostrën dhe për të vërtetuar procesin e prodhimit.
 • Si prodhues me kontratë, Minewing është e përkushtuar të ndihmojë klientët në mbarë botën të arrijnë prodhimin masiv të produkteve OEM, ODM dhe JDM.

  Prodhim ne mase

  Si prodhues me kontratë, Minewing është e përkushtuar të ndihmojë klientët në mbarë botën të arrijnë prodhimin masiv të produkteve OEM, ODM dhe JDM.

Rasti ynë

Zgjidhja jonë garanton cilësi

 • 0+

  EKSPERIENCE 20 VJEÇ

 • 0+

  E THEMELUR NË 2003

 • 0%

  SIGURIMI I CILËSISË

 • 0*24

  Reagime 7/24 orë në internet

Më e forta jonë

Përmirësimi i efikasitetit të operimit dhe arritja e objektivit të rritjes së qëndrueshme

Klientët tanë janë të orientuar drejt botësKultura e kompanisë sonë

shikoni më shumë