банер2
zxczx1
банер 1
Вашиот EMS партнер за проектите JDM, OEM и ODM.

Добредојдовте во нашата компанија

Shenzhen Minewing Electronics Co., Ltd. е основана во 2003 година и обезбеди интегрирани решенија за глобалните клиенти како Bosch, HTC и Softbank.Ние сме сеопфатна компанија која ги интегрира Win2000 Telecom Co., Ltd. и Shenzhen Kelion Technology.Ние произведуваме производи кои покриваат поголемиот дел од нашите животи за OEM/JDM проекти, како што се паметни домови, уреди за носење, безбедност, здравствена заштита, индустриска контрола, Beacons и IoT.Заедно со постојано растечкото искуство, ги развивме нашите системи за синџирот на снабдување, управување со проекти и автоматско производство за да ја подобриме ефикасноста.Непречената тимска работа, флексибилноста и иновативниот ум ни овозможуваат да растеме со клиентите.

Нашата услуга

Можеме да ви направиме едношалтерски услуги.
 • Врз основа на идејата на клиентот, можеме да обезбедиме услуга за дизајн и развој на производи, оптимизација на процесите и масовно производство за клиентите.

  Идеја

  Врз основа на идејата на клиентот, можеме да обезбедиме услуга за дизајн и развој на производи, оптимизација на процесите и масовно производство за клиентите.
 • Рударство е компанија управувана од клиенти и секогаш се фокусира на потребите на клиентите.Посветени сме да го реализираме дизајнот на производот брзо по ниска цена.

  Дизајн

  Рударство е компанија управувана од клиенти и секогаш се фокусира на потребите на клиентите.Посветени сме да го реализираме дизајнот на производот брзо по ниска цена.
 • Брза валидација на идеите и дизајните.Тестирање на функционален примерок и потврдете го процесот на производство со клиентот.

  Прототип

  Брза валидација на идеите и дизајните.Тестирање на функционален примерок и потврдете го процесот на производство со клиентот.
 • Пробното производство е неопходен чекор за да се потврди примерокот и да се потврди процесот на производство.

  Пробно производство

  Пробното производство е неопходен чекор за да се потврди примерокот и да се потврди процесот на производство.
 • Како договорен производител, Minewing е посветена да им помогне на клиентите ширум светот да постигнат масовно производство на производи OEM, ODM и JDM.

  Масовно производство

  Како договорен производител, Minewing е посветена да им помогне на клиентите ширум светот да постигнат масовно производство на производи OEM, ODM и JDM.

нашиот случај

Нашето решение гарантира квалитет

 • 0+

  20 ГОДИНИ ИСКУСТВО

 • 0+

  ОСНОВАН ВО 2003 ГОДИНА

 • 0%

  ОГАНУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ

 • 0*24

  7/24 часа повратни информации онлајн

Нашите најсилни

Подобрување на ефикасноста на работењето и постигнување на целта за одржлив раст

Нашите клиенти се ориентирани кон светотКултурата на нашата компанија

Гледај Повеќе